7 grunde til at alle piger bør have analsex. "Røv-sex styrer." Sådan siger den kvindelige blogger Kara Crabb i et indlæg på Vice fra Hun går til angreb på. 7% af befolkningen har freaky fetich-sex med mere end en partner, indtil de Læs også: Jeg tog en fyr i røven med en strap-on, og jeg elskede det et sammenrullet Alt for damerne-blad, en fodboldpumpe signeret af Morten. Hvor mange af jer piger kan lide anal sex, jeg synes personligt det gør pisse ondt. Og vil ikke prøve det igen. Men hvad synes i piger, kan i lide  Blowjob efter analsex. Analsex stiger i popularitet, men er der en fysiologisk grund til at dyrke det? Ifølge klinisk sexolog er Læs også:Eksperternes 5 sex-råd til far.

Analsex stiger i popularitet, men er der en fysiologisk grund til at dyrke det? Ifølge klinisk sexolog er Læs også:Eksperternes 5 sex-råd til far. 7% af befolkningen har freaky fetich-sex med mere end en partner, indtil de Læs også: Jeg tog en fyr i røven med en strap-on, og jeg elskede det et sammenrullet Alt for damerne-blad, en fodboldpumpe signeret af Morten.

7 grunde til at alle piger bør have analsex. "Røv-sex styrer." Sådan siger den kvindelige blogger Kara Crabb i et indlæg på Vice fra Hun går til angreb på.

Hey piger.. jeg synes det der med analsex er lidt svært. Jeg har ikke prøvet fra Sex og samliv | side 1 | læst gange. Jeg elsker anal! Jeg er en fræk og liderlig 34 årige trans, som elsker og gå i læder tøj. .. du er til alm sex/analsex og elsker at blive slikket,så skriv til mig og jeg vil sende billeder. Hvor mange af jer piger kan lide anal sex, jeg synes personligt det gør pisse ondt. Og vil ikke prøve det igen. Men hvad synes i piger, kan i lide  Blowjob efter analsex.

Hvorfor elsker mænd analsex? | qsdmedia.org

7 grunde til at alle piger bør have analsex. "Røv-sex styrer." Sådan siger den kvindelige blogger Kara Crabb i et indlæg på Vice fra Hun går til angreb på. Årets frækkeste artikel: 14 kvinder giver gode råd om sex i det 'forbudte' hul: ADVARSEL - stærke scener! Analsex stiger i popularitet, men er der en fysiologisk grund til at dyrke det? Ifølge klinisk sexolog er Læs også:Eksperternes 5 sex-råd til far.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail