En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i og at intet kan ønskes, bestilles eller kræves af massøren undervejs. for en udvendig massage af de mandlige kønsorganer (også kaldet lingam). Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en anden. Mandlig massør tilbyder tantra massage til både kvinder og mænd. Er du stresset? Har du svært ved at lægge tankerne væk? Har du infiltrationer i musklerne? Dec 1, - Jeg ligger nøgen mens en mand i ført boxershorts udfører at de ikke bruger 'lingammassage', men hvis man ønsker vaginalmassage, gør de. Men man behøver ikke at gå til en tantramassør for at lære at slappe af, der er masser af I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, . på de forskellige typer af japanske nudler, der kan købes i København.

Sensuel Tantra, Spirituel Massage, Roskilde og København

Garanteret forbedring af bevægelighed og humør. Fysiurgisk massage af muskler og led, fair priser. Nem Online Booking. København / Frederiksberg. Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede.

Mandlig massør tilbyder tantra massage til både kvinder og mænd. Er du stresset? Har du svært ved at lægge tankerne væk? Har du infiltrationer i musklerne?

Garanteret forbedring af bevægelighed og humør. Fysiurgisk massage af muskler og led, fair priser. Nem Online Booking. København / Frederiksberg. Mandlig massør tilbyder tantra massage til både kvinder og mænd. Er du stresset? Har du svært ved at lægge tankerne væk? Har du infiltrationer i musklerne? Jun 26, - Vi får fortalt, at min mand ikke vil få lingammassage, der er massage af penis Jeg bliver ladt alene i rummet med min massør Richard. Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut på tredje år.

May 5, - Få en af Danmarks mest benyttede tantra-massørers råd til, hvordan din Læs også: Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. Læs om. Garanteret forbedring af bevægelighed og humør. Fysiurgisk massage af muskler og led, fair priser. Nem Online Booking. København / Frederiksberg. Dec 1, - Jeg ligger nøgen mens en mand i ført boxershorts udfører at de ikke bruger 'lingammassage', men hvis man ønsker vaginalmassage, gør de.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail