May 12, - Line Baun Danielsen blogger om job, karriere, børn, mænd, kærester, Han er en lækker mand i slut 30'erne – og hun en smuk, moden kvinde på En aldersforskel på 24 år er mange år – og jeg ville som mor sikkert blive lidt Jeg er journalist på Aftenshowet på DR1 og efter at have fået lov af Line. Nov 28, - Mænd, uanset alder, søger kvinder med idealalderen 21 år. at mænd vil have og vælger yngre partnere end dem selv, mens kvinder vil have. Dec 7, - Yngre mænd scorer modne kvinder eller omvendt! Flere yngre mænd søger modne kvinder, og flere modne kvinder søger yngre mænd, "Vi ser en klar stigning af kvindelige brugere i Danmark, som er over 35 år. "Hvem kan regne ud, hvordan det vil være at have sex med ham - selvom han har en. Jun 27, - Unge mænd og modne kvinder kan være et perfekt match, siger sexolog. række grunde til, at man som moden kvinde kan foretrække en yngre mand - og omvendt. Læs også: Modne kvinder vil have unge, virile mænd Sexologen forstår tilsvarende de unge mænds motiver for at søge ældre kvinder.

May 18, - Femina har talt med tre lækre modne mænd om kvinder og alder, og konklusionen Er unge kvinder pr. definition smukkere end ældre kvinder?

Det passer jo med, at man i et parforhold gerne vil have nogen at spejle sig i, Det er absolut en fordel at være kærester med en moden kvinde yes, baby!Missing: søger ‎| ‎Must include: ‎søger.

Jan 2, - Modne kvinder danner i stigende grad par med unge mænd. og et klogt hoved mellem skuldrene har de kriterier en rigtig playboy søger.

Og det er faktisk slet ikke et tabu mere for end kvinde at have fundet sig en yngre fyr. May 12, - Line Baun Danielsen blogger om job, karriere, børn, mænd, kærester, Han er en lækker mand i slut 30'erne – og hun en smuk, moden kvinde på En aldersforskel på 24 år er mange år – og jeg ville som mor sikkert blive lidt Jeg er journalist på Aftenshowet på DR1 og efter at have fået lov af Line.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail