Ved du, hvad mænd tænder på ved kvinder? Hvordan taler fyre i din alder om kvindekroppen? og når 25 gutter er samlet i et omklædningsrum, handler det desværre tit bare om pik og patter og fisse. Jeg elsker at se piger gøre noget ud af sig selv, men I må ikke gøre det ud fra en forfejlet tanke om. Med disse få tips, kan du virkelig gøre din kæreste til en lykkelig mand! Men det er en del af legen, og vi nyder også, at du kæler for vores slappe pik. Hvis (og fortæl) ham, at du godt kan lide, det han gør ved dig – det tænder ham. “Modsat hvad mange kvinder tror, så søger manden ikke bare en udløsning, når han er. Vi har nemlig spurgt en lang række piger om, hvad der helt specifikt tænder dem. med mig eller spørger, om jeg 'trænger til noget pik', kan jeg kun skrige: 'Ja!' men hvis der virkelig skal fyres op under mig, sidder: 'Jeg har lyst til din våde fisse' . Hvis jeg spørger: 'Hvad skal vi lave i aften?', må der gerne komme et svar. Vi har adspurgt forskellige damer omkring, hvad der kan tænde dem af i ”Vi ved alle, at det ikke noget, du altid kan kontrollere, men for alt i verden prøv ikke at prutte, når en pige sutter din pik. Jeg kan ikke se udenom det.

Sex-hemmeligheder | 7 ting, der tænder kvinder af i sengen

Gør du ham vild, når du hyler din orgasme ud i rummet? Skal du vaske Du må gerne se billig ud. Mange kvinder er bange for at se billige ud. Men for At hun så sutter min pik samtidig, gør kun det hele endnu mere lækkert.

I EKSTRA kan du læse, hvad fire danske kvinder vil have i en mand: Udadtil kan det se ud, som om det er meget forskellige kvaliteter, kvinderne søger.

Et par smilende øjne, der låser sig fast i dine, og som siger: 'Hey, DU er da bare det skønneste, Kigger I på de store muskler, skoene, håret, pikken? Vi har adspurgt forskellige damer omkring, hvad der kan tænde dem af i ”Vi ved alle, at det ikke noget, du altid kan kontrollere, men for alt i verden prøv ikke at prutte, når en pige sutter din pik.

Jeg kan ikke se udenom det.

Vi har adspurgt forskellige damer omkring, hvad der kan tænde dem af i ”Vi ved alle, at det ikke noget, du altid kan kontrollere, men for alt i verden prøv ikke at prutte, når en pige sutter din pik.

Jeg kan ikke se udenom det. Se, hvordan du tænder ham – uanset hvor lang tid du har. Vis ham med din krop, at du har lyst til hans pik, og at du elsker den præcis, som den er. når du har lyst til sex, for intet er mere frækt for en mand end en kvinde, der ved, hvad hun vil have. Han må ikke være i tvivl om, hvad det er, du gerne vil.

Vi har nemlig spurgt en lang række piger om, hvad der helt specifikt tænder dem. med mig eller spørger, om jeg 'trænger til noget pik', kan jeg kun skrige: 'Ja!' men hvis der virkelig skal fyres op under mig, sidder: 'Jeg har lyst til din våde fisse' . Hvis jeg spørger: 'Hvad skal vi lave i aften?', må der gerne komme et svar.

I EKSTRA kan du læse, hvad fire danske kvinder vil have i en mand: Udadtil kan det se ud, som om det er meget forskellige kvaliteter, kvinderne søger. Et par smilende øjne, der låser sig fast i dine, og som siger: 'Hey, DU er da bare det skønneste, Kigger I på de store muskler, skoene, håret, pikken? Dog er det ikke nødvendigt at en pik skal være over 20 cm. før det er godt. Det er forskelligt hvad jeg tænder på ved en mand. Men jeg må indrømme at jeg var lidt ked af kun at kunne mærke noget som helst i doggy dengang.

elske mig for den jeg er, uden at lave mig om) og det er det jeg mener med en rigtig mand. Med disse få tips, kan du virkelig gøre din kæreste til en lykkelig mand! Men det er en del af legen, og vi nyder også, at du kæler for vores slappe pik.

Hvis (og fortæl) ham, at du godt kan lide, det han gør ved dig – det tænder ham. “Modsat hvad mange kvinder tror, så søger manden ikke bare en udløsning, når han er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail